Ixia - Rhodos

Ixia
'Global MBA Trophy Yacht Race, off Ixia Beach - Rhodes, 30 April 2011' - Rhodos
'Global MBA Trophy Yacht Race, off Ixia Beach - Rhodes, 30 April 2011' - Attribution: Paul Stephenson

Ixia er et av de mest populære og kosmopolitiske feriestedene på Rhodos. Det er et ganske nytt bosetningsområde og ligger ca 4 km fra byen Rhodos. Det er karakterisert av en høy tetthet av hotellfasiliteter, laget for at beboere skal forbli i boenheten. Her har man alt man trenger, fra sportsfasiliteter og svømmebasseng til barer og diskoetek.

Uendelig blå

Den endeløse stranden i Ixia (620m) har krystallklart farvann og gyllen sand. Her kan besøkende ta en svømmetur og delta i sporter som vindsurfing ( her er vinden sterk nok, glimrende for vindsurfeelskere ) og dykking (havbunnens skjønnhet gleder alle dykkere). Det er en livlig strand, som takket være god organisering kan tilby mange muligheter. Ser du etter ro på randen av stranden, på vei til Kremasti og Theologos, er situasjonen ganske annerledes og ulikt det klassiske bildet av det travle turiststedet. Ideelt for familier med barn.

Gå inn i solnedgangen

Ixia har en veldig berømt solnedgang, og er det perfekte sted for avslapning. Dette er grunnen til at mange par velger å gifte seg her. Kombinasjonen av blå himmel og solnedgang utgjør en perfekt setting for den viktigste dagen i livet ditt.

'Melekouni' som honning

Er du sulten eller tørst? Slapp av! Det finnes over 25 restauranter og mange heldagsbarer hvor du kan nyte en lokal matrett, slik som hvitløksbrødet og melekouni (en dessert basert på honning) eller en kald drink. Når det gjelder kvelden sier vi bare: Lysene er på, så ha det moro til morgenen kommer! Besøkende kan få tilgang til Ixia ved å ta buss, taxi, eller leie privatbil eller motorsykkel fra Rhodos by.

Gjør: Stopp i Rodini-parken (3 km fra Rhodos by) for å nyte utsikten over Ixia-bukten.

IKKE: Kjæledyr er ikke tillatt på hovedstranden på Ixia.
Hoteller og leiligheter i Ixia