Kolymbia - Rhodos

Kolymbia
'Scenic view of Kolimbia bay at Rhodes. Greece' - Rhodos
'Scenic view of Kolimbia bay at Rhodes. Greece' Limpopo / Shutterstock

Kolymbia ligger på østsiden av Rhodos. Dens beliggenhet akkurat midt mellom Rhodos og Lindos, gir de som bor der muligheten til å bukte seg mellom disse to kosmopolitiske bosetningene på øyen. Kolymbia ble bygget av italienere som en mønsterlandsby for jordbruk, og er derfor ikke blant de tradisjonelle landsbyene på øyen. Kysten er formet av to bukter med vidunderlige strender. Kolymbia er en stille og fredelig bosetning, hovedsaklig et turistområde med få luksuriøse hoteller. Nord for landsbyen kan du besøke det hellige klosteret i Paramithia (betyr eventyr på gresk).

Stranden i Kolymbia ligger 24 km sør for byen Rhodos, i en liten hule. Den har mange grønne planter og er på mange måter et stille, men moderne feriested. Den er ideell for familier med barn, eller par i alle aldre som foretrekker en fin strand, men uten de store mengdene man finner på andre velkjente strender på øyen.Er du en fiskeentusiast, finner du her et ideelt sted for å fange store eller små, deilige fisker. Mat og drikke er tilgjengelig i de få restaurantene og andre butikkene nærme sjøen.

Inngangen til landsbyen er den spektakulære Eukalyptus-ruten, som er en bladrik gate med høye eukalyptus-trær. Et annet særtrekk er at nesten alle veier bærer navn fra europeiske hovedsteder, slik som London street, Stockholm street, Paris street, Amsterdam street og mer. Finn gaten oppkalt etter hovedstaden i ditt land! På kvelden kan du gå en tur i eukalyptusgaten og kose deg med duften av de høye trærne som forskjønner begge sider av veien. Speidersenteret på Rhodos ligger også her, så ta deg en tur!

GJØR: Dra til Kolymbia hvis du ønsker stillhet i et vennlig og luksuriøst miljø.

LITE: Begrensede muligheter for underholdning.
Hoteller og leiligheter i Kolymbia