Lindos - Rhodos

Lindos
'View from the road down to the popular town of Lindos on the Island of Rhodes Greece' - Rhodos
'View from the road down to the popular town of Lindos on the Island of Rhodes Greece' ian woolcock / Shutterstock

Lindos er en kombinasjon av avslappende og intenst i sommermånedene. Her kan du reise tilbake til fortiden og se naturskjønnhet og/eller dra til vidunderlige strender. Lindos er en av de mest populære destinasjonene på øyen, fordi den som allerede nevnt, kombinerer naturlandskapet med monumenter fra antikken og middelalderen i en tradisjonell landsby. Akropolis på Lindos (kan lokke med en av de mest vidunderlige havutsiktene du kan tenke deg) er klassifisert som et monument, som gamlebyen på Rhodos og tar imot tusenvis av besøkende hvert år som en følge av det. Akropolis er tilgjengelig til fots eller på esel.

Herskapshus med historie

Lindos-landsbyen har sin egen unike karakter med de hvite husene under akropolis. Enhver besøkende vil bli fengslet av de berømte herskapshusene, som har inngravert når de er bygget på ytterdøren. Noen av disse vakre husene har blitt gjort om til luksusleiligheter, restauranter og kafeer. Disse herskapshusene tilhørte faktisk kapteinene fra det syttende og attende århundret.

Greek house in Lindos town, Rhodes island
'Greek house in Lindos town, Rhodes island' - Pawel Kazmierczak / Shutterstock

Meg og eselet mitt

Denne landsbyen har en unik plass med et gigantisk tre i midten. Treet vannes konstant fra kildevannfontenen, hvis konstruksjon kan dateres tilbake til riddertiden. Her kan du også finne en prisbelønnet gresk restaurant, med mange kjente besøkende. Det er hovedsaklig gresk mat som lages. Nær plassen finner du vennlige esler (mer enn 100), parat til å bære besøkende på ryggen slik at de kan komme seg opp til akropolis.

I Lindos kan besøkende også nyte god mat, slik som fersk fisk, og ha det gøy i mange barer. Man kan også kjøpe fine suvenirer og håndlagede broderier fra suvenirbutikkene.

GJØR: I kapellet på motsatt side av St.Pavlovs-stranden, kan besøkende se mange par - spesielt engelske - bli viet.

IKKE: Kysten i Lindos er ekstremt variert, og har en mengde bukter. Sjøen her er grunn med krystallklart farvann, så den er passende for barn, men ikke for dykking.
Hoteller og leiligheter i Lindos