Pefki - Rhodos

Pefki
'A view of Pefkos, Rhodes, Greece' - Rhodos
'A view of Pefkos, Rhodes, Greece' Aubord Dulac / Shutterstock

Pefki er en liten bosetning på sørspissen av Rhodos, 56 km fra byen Rhodos. Her kan man til og med se den pittoreske greske bestemoren sitte på balkongen, akkurat som på postkort. Pefki ble bygget i en gammel landsby, en gang kjent som en fiskerlandsby, og ligger mellom Lindos og Lardos. Ser du etter en rolig ferie, er Pefki plassen for deg! Du kan ligge på stranda hele dagen, under skyggen av et furutre (som dette stedet er oppkalt etter) for deretter å nyte en drink i en stilig bar når månen er oppe.

Besøker du Pefki på dagtid vil inntrykket være et avslappet feriested, men når det mørkner er ting annerledes her, da livner stedet til. Vertshusene tilbyr deg deilig mat (smak den ferske fisken), og en mengde barer med ulike typer musikk står klare til å underholde deg! Ta deg også en tur i suvenirbutikkene (det er masser av dem her), og velg blant en rekke suvenirer og effekter, slik at du blir minnet på all moroen du hadde da du var på øyen!

Stranden i landsbyen er full av turister på dagtid. Barer og kafeer ligger nærme stranda og du kan også leie deg jetski eller en speedbåt/motorbåt. Besøkende kan tilogmed oppdage spredte områder med småstein blant furutrærne og det himmelblåe farvannet. På enden av stranda er det huler med grunt farvann, ideelt for svømming og utforsking, og også et møtepunkt for mange turister.

Gjør: Sanden på stranden er utrolig myk, ideell for solbading.

Husk: Pefki har flest suvenirbutikker på hele Rhodos, så hvis du vil kjøpe noe, husk å sammenligne priser mellom butikkene.
Hoteller og leiligheter i Pefki